δρ. Ρηγοπουλος
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Ενδιαφέροντα περιστατικά

Οι περισσότερες επεμβάσεις που πραγματοποιούμε, αφορούν την εξισορρόπηση των μαλακών μορίων και παιδιά με εγκεφαλική παράλυση.
περιστατικα

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν σχεδόν όλες τις ορθοπαιδικές παθήσεις που αφορούν τα παιδιά.

Προσεγγίζουμε συνολικά τον ασθενή, δίνοντας βάρος στην λήψη ολοκληρωμένου ιστορικού και στην λεπτομερή κλινική εξέταση.
Θέλουμε να προσφέρουμε στο παιδί την δυνατότητα να έχει όσο το δυνατόν φυσιολογική και λειτουργική ζωή.
Case reports

Εγκεφαλική Παράλυση σε αγοράκι 11 χρονών

Ο Maxim είναι 11 ετών. Είχε διαγνωσθεί με εγκεφαλική παράλυση.
Σήμερα περπάτησε τα πρώτα του 50+ βήματα!!!

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Δρ. Νικόλαος Ρηγόπουλος πραγματοποίησε μια επιτυχημένη επέμβαση με αμφοτερόπλευρη επιμήκυνση των προσαγωγών, των οπίσθιων μυών του ισχίου και του Αχίλλειου τένοντα στην Κλινική του Αγίου Λουκά στη Θεσσαλονίκη. Μετά το χειρουργείο, ο Maxim μπήκε σε πρόγραμμα αποκατάστασης στο Κέντρο Αναγέννησης.
Case reports

Εγκεφαλική Παράλυση σε αγοράκι 6 χρονών

Μετά από μια ιογενή λοίμωξη, παρατηρήθηκε νευρολογική επιπλοκή σε αγοράκι 6 χρόνων, η οποία δυστυχώς του άφησε παραλυτική παραπληγία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει.

Υποβλήθηκε σε επέμβαση από τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό Δρ. Νικόλαο Ρηγόπουλο και τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό Παίδων Δρ. Βασίλειο Γούλιο, οι οποίοι αντιμετωπίζοντας τις βραχύνσεις τόσο στα ισχία, όσο και στα γόνατα του παιδιού, που δεν τον άφηναν να ορθοστατήσει ακόμη και με τη βοήθεια ειδικού ορθοστάτη, το βοήθησαν και πάλι να σταθεί όρθιο.

Αυτή η επέμβαση άλλαξε σημαντικά το επίπεδο ζωής του παιδιού
Case reports

8 χρονών αγοράκι

Αυτή η φωτογραφία του 8χρονου καταπληκτικού και θαρραλέου ποδοσφαιριστή που μου έστειλαν οι υπομονετικοί γονείς του και δείχνει το τελικό μετεγχειρητικό αποτέλεσμα ήταν για μένα ένα χριστουγεννιάτικο δώρο που δίνει κουράγιο για την συνέχεια....Καλή χρονιά σε όλους!
Case reports

Εγκεφαλική Παράλυση σε αγοράκι 11 χρονών

Ο Άρθουρ ολοκλήρωσε μια πορεία αποκατάστασης μετά από μια πολύ δύσκολη επέμβαση στο πόδι.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Δρ. Νικόλαο Ρηγόπουλο, τον Sam Avad, τη Verochka Panayotid και όλους τους υπέροχους θεραπευτές που εργάστηκαν με τον Άρθουρ μέρα με τη μέρα βοηθώντας αυτό το αγόρι να προχωρήσει στον δρόμο της ανάρρωσης!

Στις παρακάτω φωτογραφίες ο Άρθουρ, όπως βλέπετε, δεν είναι πλέον στο αναπηρικό καροτσάκι! Πλέον έχει τη δυνατότητα να περπατήσει μόνος του!
Case reports

Η πορεία του Άρθουρ

"Περίπου τέτοιο καιρό σου είπα: ‘’Γιατρέ, θέλω να περπατήσω!’’ Και συ μου γέλασες και είπες: ‘’Μικρούλα μου, πρέπει να σε χειρουργήσω!’’ Φέτος και γω, για να σ’ ευχαριστήσω, ήρθα εδώ όλο χαρά, το δώρο με την καρδιά μου να σου χαρίσω!"

-Με αγάπη, μια μικρή ασθενής σου

Delta Airlines

"Άψογος επιστήμων και πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Το οικονομικό είναι το τελευταίο που κοιτάζει. Γιατρέ χαιρετίσματα από τον μικρό Γιωργάκη με τη Ραιβοϊπποποδία.  "

-Κώστας

Walt Disney

"Άριστος επιστήμων, εξαιρετικά σοβαρός στην προσέγγιση του, προσωπικά με έσωσε! Με τη διάγνωσή του, τις οδηγίες του και το ειλικρινές ενδιαφέρον καταφέραμε να αποκαταστήσουμε το χέρι μου σε χρόνο ρεκόρ! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!"

-Έλενα

Airtable

"Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος. Άριστα καταρτισμένος με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Με βοήθησε όταν αντιμετώπιζα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας με τον καλύτερο τρόπο. Τον συστήνω τόσο για το ιατρικό του επίπεδο όσο και για την ευγένεια του χαρακτήρα του."

-Κορίνα

Pixar Studios

"Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος, πράγμα που σπανίζει στο συγκεκριμένο χώρο. Μιλάει με τον ασθενή, εξηγεί την πάθηση και σε κάνει να κατανοήσεις πλήρως το πρόβλημά σου και τους τρόπους αντιμετώπισης του.."

-Νεκτάριος

Pixar Studios

"Άριστος επιστήμονας και πάνω απ' όλα καλός άνθρωπος. Δύο φορές βοήθησε το παιδί μου!."

-Ευαγγελία

Pixar Studios
Prev
Next