δρ. Ρηγοπουλος
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Δρ. Νικόλαος Ρηγόπουλος

Ορθοπαιδικoς Χειρουργoς MD, DR
συντομο βιογραφικο

Σπουδές και Εκπαίδευση

Αφού ολοκλήρωσα τις βασικές μου σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1988-1995), έκανα την ειδικότητά μου, στην Ορθοπαιδική Κλινική Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (2001-2005). Έπειτα, συνέχισα με το αγροτικό μου στο Άγιο Όρος, αποκομίζοντας τις καλύτερες εμπειρίες. Το 2005, πήγα στο Los Angeles, όπου για 2 χρόνια, έκανα research fellowship, πάνω στις λοιμώξεις και στην χειρουργική του άνω άκρου. Ταυτόχρονα πέρασα με επιτυχία τις εξετάσεις USMLE. 

Στην συνέχεια με δέχτηκαν στο νοσοκομείο Duke της βόρειας Καρολίνας, όπου έκανα clinical fellowship στην παιδο-ορθοπαιδική για έναν χρόνο. Στα χρόνια αυτά, δημοσιεύτηκαν όλα μου τα επιστημονικά άρθρα και έτσι δέχθηκαν και την διδακτορική μου διατριβή στην Λάρισα, οπότε και έγινα επίσημος διδάκτωρ του πανεπιστημίου Λαρίσης. Ταυτόχρονα έθεσα σε λειτουργία το ιδιωτικό μου ιατρείο στην Θεσσαλονίκη. Εκείνη τη περίοδο έγινα επίσης ακαδημαϊκός υπότροφος του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ως ακαδημαϊκός υπότροφος, λειτουργώ το πανεπιστημιακό ιατρείο παιδο-ορθοπαιδικής και επιτελώ διδακτικό έργο στους τεταρτοετείς φοιτητές της ιατρικής σχολής Λάρισας. Παρά τον αυξημένο φόρτο εργασίας, το ερευνητικό μου έργο συνεχίζει με δημοσιεύσεις και συμμετοχή σε έρευνες.  

Η καλύτερη δυνατή φροντίδα στον κάθε μικρό ασθενή.

Shop all

Με επιστημονική κατάρτιση και πολυετή εμπειρία για να προσφέρουμε την καλύτερη λύση στα παιδιά μας.

Shop all

Δίπλα στον μικρό ασθενή και την οικογένειά του.

Shop all

Η ομαδική προσπάθεια πετυχαίνει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Shop all
συντομο βιογραφικο

Εξειδίκευση στην Αμερική

Η εξειδίκευση μου στην Αμερική ήταν μια μοναδική εμπειρία. Είχα την ευκαιρία να έρθω κοντά σε σπουδαίους ανθρώπους, οι οποίοι με πολύ προθυμία, μου μετέδωσαν γνώσεις και δεξιότητες. Εξασκήθηκα σε εξελιγμένες τεχνικές  και απέκτησα μεγάλη ευχέρεια στις επεμβάσεις παιδιών με κινητικές δυσκολίες. Επιπλέον, ασχολήθηκα πολύ με την έρευνα και συνέταξα άρθρα τα οποία πολύ σύντομα δημοσιεύτηκαν. Θα μου μείνει μια αξέχαστη εμπειρία.  

συνεχη εκπαιδευση

Συνεχής Εκπαίδευση

Στα πλαίσια της διαρκούς  επιμόρφωσης, παρακολουθώ σεμινάρια που αφορούν τα προβλήματα κινητικότητας στα παιδιά. Συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο του Duke της βόρειας Καρολίνας, όπου και ολοκλήρωσα την εξειδίκευσή μου, αλλά και στο Delaware στο Wilmington, όπου υπάρχει νοσοκομείο εξειδικευμένο στις κινητικές διαταραχές και στην εγκεφαλική παράλυση.
Μια από τις δημοσιεύσεις μου, που αφορά τις λοιμώξεις του χεριού, χρησιμοποιήθηκε σαν βιβλιογραφική αναφορά από ένα review άρθρο του JAAOS (Journal of  American Academy of Orthopedic Surgeons). Συγκεκριμένα, η τρίτη παγκοσμίως εγκυρότερη βιβλιογραφική αναφορά στο άρθρο, βασίστηκε στα στοιχεία της διδακτορικής μου διατριβής.
Μελος επιστημονικων εταιρειων

American Medical Association

Cofounder and creative director
Cofounder and creative director
Cofounder and creative director
Cofounder and creative director
Cofounder and creative director
Cofounder and creative director
Cofounder and creative director
Cofounder and creative director

Orthopedic Piedmont Society

Cofounder and Web Designer
Cofounder and Web Designer
Cofounder and Web Designer
Cofounder and Web Designer
Cofounder and Web Designer
Cofounder and Web Designer
Cofounder and Web Designer
Cofounder and Web Designer

"Περίπου τέτοιο καιρό σου είπα: ‘’Γιατρέ, θέλω να περπατήσω!’’ Και συ μου γέλασες και είπες: ‘’Μικρούλα μου, πρέπει να σε χειρουργήσω!’’ Φέτος και γω, για να σ’ ευχαριστήσω, ήρθα εδώ όλο χαρά, το δώρο με την καρδιά μου να σου χαρίσω!"

-Με αγάπη, μια μικρή ασθενής σου

Delta Airlines

"Άψογος επιστήμων και πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Το οικονομικό είναι το τελευταίο που κοιτάζει. Γιατρέ χαιρετίσματα από τον μικρό Γιωργάκη με τη Ραιβοϊπποποδία.  "

-Κώστας

Walt Disney

"Άριστος επιστήμων, εξαιρετικά σοβαρός στην προσέγγιση του, προσωπικά με έσωσε! Με τη διάγνωσή του, τις οδηγίες του και το ειλικρινές ενδιαφέρον καταφέραμε να αποκαταστήσουμε το χέρι μου σε χρόνο ρεκόρ! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!"

-Έλενα

Airtable

"Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος. Άριστα καταρτισμένος με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Με βοήθησε όταν αντιμετώπιζα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας με τον καλύτερο τρόπο. Τον συστήνω τόσο για το ιατρικό του επίπεδο όσο και για την ευγένεια του χαρακτήρα του."

-Κορίνα

Pixar Studios

"Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος, πράγμα που σπανίζει στο συγκεκριμένο χώρο. Μιλάει με τον ασθενή, εξηγεί την πάθηση και σε κάνει να κατανοήσεις πλήρως το πρόβλημά σου και τους τρόπους αντιμετώπισης του.."

-Νεκτάριος

Pixar Studios

"Άριστος επιστήμονας και πάνω απ' όλα καλός άνθρωπος. Δύο φορές βοήθησε το παιδί μου!."

-Ευαγγελία

Pixar Studios
Prev
Next

Γιατί επέλεξα την παιδο-ορθοπαιδική;

H μεγαλύτερη αγάπη μου ήταν ανέκαθεν η ορθοπαιδική και τα παιδιά. Γι’ αυτό αποφάσισα να ακολουθήσω την ειδικότητα της παιδο-ορθοπαιδικής. 
κλειστε ραντεβου